Home

DANISH for english version click here

Tattoos til mænd og kvinder – se vores galleri 

Mangler du inspiration, eller vil du gerne se eksempler på tatoveringer til mænd eller kvinder,som vi har lavet hos Enter The Dragon Tattoo, så tjek vores galleri.

De faste tatovører har forskellige stilarter, derfor er der også ekstra gode muligheder, for at vi vil kunne lave noget, du vil synes om, uanset om det er feminine tatoveringer til kvinder, mere maskuline tatoveringer til mænd, eller bare noget der er personligt og unikt.

Gør det ondt at få lavet en tatovering?

Mange har naturligt nok bekymringen, om det gør ondt at få lavet tatoveringer – det gælder både mænd og kvinder. Derfor er vores anbefaling, for at gøre det så let som muligt, at møde op veludhvilet og mæt.

Er du syg eller sløj, så er din krop ekstra sensitiv. Det samme gælder, hvis du har drukket inden. Derfor sørg for at være i så fysisk god form som muligt.

Undgå desuden distraktioner. Tag eksempelvis ikke børn med, som du skal underholde, mens du sidder i stolen. Her skal du nemlig sidde så stille som muligt.

Mød vores dygtige tatovører

I Enter The Dragon Tattoo kan du foruden Søren Lind møde de to faste tatovører Vinnie GP og Joey. 

Vinnie GP har 18 års erfaring som tatovør. Han kommer oprindeligt fra Island, hvor hans karriere som tattoo-kunstner startede. Vinnie, som taler flydende engelsk, norsk og selvfølgelig islandsk, laver tatoveringer til både mænd og kvinder i sort og hvid samt farver. Blandt hans favoritstilarter er blandt andet biomekanik, cartoons og portrætter. Derudover bevæger han sig gerne i genrerne horror, psyfi og video games.

Gode råd når du får lavet tatoveringer

Det er klart, at når du får lavet en tatovering hos Enter The Dragon, så følger der personligvejledning med, men vil du gerne forberede dig forinden, så er nogen af de mest almindelige råd, som vores professionelle tatovører giver til alle, der får en ny tatovering, formuleret her.

Pil ikke i såret.Når du får lavet en tatovering, vil der dannes en sårskorpe, og for at du kan være sikker på, at tatoveringen healer, som den skal, så er det meget vigtigt, at du holder fingrene fra såret. 

Når du får lavet en tatovering på lidt mere udsatte områder, kan du med fordel lade plastikken sidde lidt længere tid, for længere beskyttelse.

Du får som nævnt naturligvis præcise anvisninger i butikken, på hvordan du plejer din tatovering. Så kom ned til os og lad os tale om dine ønsker og overvejelser.