Søren Lind

For english version click here

Facebook
Twitter
Follow by Email
RSS

Japanske /orientalske tatoveringer hos Enter The Dragon Tattoo

Stilen i japanske tatoveringer er en genre, der tiltaler mange. Den orientalske stil er tidløs. Den japanske kultur rækker mange årtusinder tilbage og er omgærdet af mystik. Den er dragende og fascinerende. og hos Enter The Dragon Tattoo bliver den japanske kunst til unik kropsudsmykning.

Søren Linds japanske tatoveringer

Vores tatovører har vundet mange priser gennem årene i forskellige kategorier, blandt andet indenfor japanske tatoveringer, som er Søren Linds absolutte speciale. men han laver osse gerne andre stilarter, og har vundet over 20 priser for sit arbejde på forskellige conventions nationalt, og internationalt

Søren har rejst og rejser en del og har i den anledning bla. været en del gange i solens land, hvor han enten arbejder eller studerer kulturen.

Søren har tatoveret i over 20 år, og har, ved siden af sin lange erfaring og engagerede interesse i japanske tatoveringer, en meget enkelt tilgang til tatoveringskunsten:

Ikke kun japansk tatovering

Enter The Dragon Tattoo er primært kendt for orientalske tatoveringer, men det der adskiller dem fra konkurrenterne er, at de i virkeligheden kan lave alle former for stilarter. De faste tatovører arbejder med forskellige genrer og udtryk. Læs mere om det øvrige personale her.

Ring til Enter The Dragon Tattoo, og aftal et møde, så vi kan give dig inspiration, vejledning og et bud på hvordan du kan få opfyldt dine ønsker om en unik og personlig tatovering.

Ring til os på tlf. Tlf. 32 20 16 31 eller send os en mail gennem vores formular, som du ser til højre.

Vi ses hos Enter The Dragon Tattoo.

see you at enter the dragon tattoo