Københavns bedste tatovører

Enter The Dragon Tattoo ligger et stenkast fra Støget i hjertet af Kbh

Din sikkerhed er vigtig for os

Hos Enter the Dragon Tattoo går vi op i vores kunders sikkerhed, derfor er studiet også medlem af DTL (Danish Tattooist Guild) og DPUT (The Professional Independent Tattooists).

Japanske / orientalske tatoveringer

Den japanske tatoveringsstil, kendt som irezumi, er en tidløs stil, der går tilbage i århundreder. Hvis du søger noget i denne specifikke stil, er du velkommen til at dele dine ideer med os, og vi vil glæde os over at hjælpe dig med at føre dem ud i livet.

Udover japanske tatoveringer udfører vi alle mulige forskellige stilarter af tatoveringer. Kontakt vores butik, og aftal et møde til en konsultation, så vi kan give dig inspiration eller drøfte enhver idé, du måtte have til din nye, unikke og personlige tatovering.

Giv os et kald på   32 20 16 31

Kunst på kroppen

Tatoveringer skal være smukke og udført af professionelle og erfarne tatovører. En tatovering er en varig markering, den er smertefuld at få, og det er endnu mere smertefuldt at få den fjernet. Derfor bør du altid vælge din tatovør omhyggeligt. Det er en beslutning, der vil vare livet ud, så sørg for, at den er baseret på tillid til en dygtig tatovør.

Prisvindende tatoveringer

Vores tatovører har vundet adskillige priser gennem årene inden for forskellige kategorier. Dette omfatter japansk tatoveringskunst, som er Søren Linds specialitet.

Soren Lind also do other styles, and have won more than 30 prizes for his work at different conventions, nationally and internationally.

Vores dygtige tatovører

Vil bistå og vejlede dig igennem tatoveringsprocessen, og en tatovering udført af en professionel tatovør vil have en lav risiko for infektion eller lignende problemer.

Soren Lind

Ejer & Tatovør

Ysh

Tatovør

Vincent Pálsson

Tatovør

Historien bag stedet

Efter at have tilbragt år i forskellige dele af verden grundlagde Søren Lind i 2001 Enter The Dragon Tattoo i sit hjemland, Danmark. Stedet er drevet af en dyb faglig passion for tatoveringskunstens historie og kunstneriske udtryksformer.
Vi har forsøgt at fange stedets sjæl på film.

Hvorfor vælge Enter The Dragon Tattoo til din næste tatovering?

Unikke designs og mange års erfaring

Ejer og tatovør Søren Lind har rejst meget og har arbejdet rundt om i verden, herunder i Japan. Han har været tatoveringskunstner i mere end 20 år og har derfor en omfattende erfaring.

Udover japanske tatoveringer udfører vi tatoveringer i alle stilarter. Ring til os og book et møde til en konsultation. Vi kan både give dig den rette inspiration og drøfte enhver idé, du måtte have til din nye, unikke og personlige tatovering.

Vi ses hos Enter the Dragon Tattoo.

Et sikkert valg

At have en tatovering handler om tillid. Farve injiceres bogstaveligt talt ind i din krop, og det skylles ikke væk. Det er derfor vigtigt, at blækket er godkendt til tatoveringer.

Unikke designs

Vi skitserer vores designs selv. Du kan selvfølgelig lade dig inspirere af andre menneskers tatoveringer, men en tatovering fra os er altid unik.

Tatovører fra hele verden

Hos Enter the Dragon Tattoo har vi ofte gæstekunstnere på besøg. Derfor kan vi altid tilbyde muligheden for at opleve nye/gamle kulturelle stilarter og designs.s

Find os på SoMe

Følg Enter The Dragon Tattoo på Instagram & Facebook og få inspiration til din næste tatovering

Enter the Dragon Tattoo

Soren is my favourite artist in the shop and I love Japanese/asian tattooes and he did/does a magnificent work on me. That’s why I keep going back to him.

Knowledge · Honest opinion· Clean shop· Equipments are sterilise · Open minded · Serious and trustworthy · Staffs is also available for walk-in customers.

Victoria F. Yeung

Enter the Dragon Tattoo

Such A Great experience! Such nice people and awesome tattoo artists!
Very happy I had mine done here. Would definitely recommend 

Liv Carstensen

Enter the Dragon Tattoo

Soren is an amazing artist, and I would highly recommend him to anyone that wants more than a tattoo – but a true piece of living artwork! It is no wonder that people travel around the world just to see him, or wait for a year for availability…. the man is phenomenal!

Melissa Johansen

Kontakt os

Leder du efter en dygtig tatovør i København til en ny tatovering? Kontakt Enter The Dragon Tattoo. Vi er dedikerede og sætter en ære i at finde de bedste designs og personlige udtryk.

Ring til os på

 32 20 16 31

Enter The Dragon Tattoo

Badstuestræde 3
1209 København K

etdtattoo@gmail.com

32 20 16 31


Åbningstider

Mandag – Søndag
12–20